Platform Social Business

1001 gezichten van de deeleconomie via The Sharing Bros

Posted In Deeleconomie, PSB - Door Antal de Waij op vrijdag, september 19th, 2014 With No Comments »
Share Button

The sharing bros Ivan en Roro waren aan het couchsurfen in Chili en Oeganda terwijl Mathieu via Airbnb een appartement in Amsterdam heeft gehuurd. Gegrepen door de deeleconomie of collaborative economy besloten ze zich verder te verdiepen in deze nieuwe economische beweging.

21000 kilometer in 6 maanden en 15 landen Hoewel geraakt door de energie die de deeleconomie ze gaf, zijn ze vooral gegrepen door de kern waar de deeleconomie om draait: de mensen die spullen, ruimte of anderszins delen. Ze zijn begonnen met een reis vanuit de Verenigde Staten, ze zijn nu in Mexico en op weg naar Brazilië, via Chili en Argentinië. Onderweg vertellen ze verhalen over hun ontmoetingen en geven een inkijkje in de mens achter de deeleconomie. Wie zijn het? Idealisten, socialisten, pragmatische mensen, hippe gasten? Wat drijft ze om mee te doen in de deeleconomie en wat zijn de drijvende krachten achter al dat delen. Volg The Sharing Bros en je leert 1001 gezichten achter de deeleconomie kennen. Een leuk en mooi initiatief.

 

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>