Platform Social Business

3 seconden enquête: verbod op boatsharing terecht?

Posted In Platforms & Software & Data, PSB - Door Antal de Waij op dinsdag, augustus 26th, 2014 With 1 reactie
Share Button

enquete smiliesTwee deeleconomie start-ups, GoBoat en Barqo, brengen met hun websites vraag en aanbod bij elkaar: met een paar muisklikken kun je een boot huren van een particulier, die de boot anders aan de kade zou laten liggen. Vandaag (26 augustus) verbood Waternet Amsterdam deze initiatieven. Platform Social Business peilt jouw mening.

Eerder schreven we deze artikelen over Barqo en GoBoat.

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world’s leading questionnaire tool.

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Displaying 1 reactie
Have Your Say

  1. Frans Heijn zegt:

    Na twee jaar is er een nieuwe nota varen alle verhuurbootjes moeten elektrisch zijn komen deze vernieuwende apps met fossiele brandstofbootjes uit de vorige eeuw stank , lawaai, luchtverontreiniging
    Niet echt vernieuwend en jammer voor echte innovatieve duurzame ondernemers die aan allerlei eisen voldoen

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>