Platform Social Business

5 jaar Flipboard

Posted In Platforms & Software & Data, PSB, Social Media & Marketing - Door Antal de Waij op vrijdag, juli 31st, 2015 With No Comments »
Share Button

CandlesFlipboard bestaat 5 jaar en is nog steeds op een missie om een digitale dienst te leveren waar jou persoonlijke magazines met al je interessegebieden in 1 app vind. Een Flipboard Magazine is met de hand geselecteerde verzameling van artikelen, videos en foto’s die wordt samengesteld door iemand die passie heeft voor een specifiek onderwerp.  De uniek combinatie van content over één onderwerp is nergens anders te vinden dan bij Flipboard.

Ter viering van dit eerste lustrum hier een aantal leuke feiten op een rijtje:

36 miljoen wekelijkse gebruikers.

Flipboard groeit met 2 gebruikers per seconde.

Flipboard gebruikers ‘flippen’ 8,2 miljard artikelen per maand.

Een gemiddelde gebruiker volgt maar liefst 32 verschillende onderwerpen.

Er zijn maar lieft 21 miljoen onderwerpen te vinden op Flipboard.

5-in-2015--AF-2

 

Bron: Flipboard

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>