Platform Social Business

8000 gebruikers voor Hoplr in Nederland

Posted In Deeleconomie, Platforms & Software & Data, PSB - Door Antal de Waij op vrijdag, januari 9th, 2015 With No Comments »
Share Button

Het Belgische Deeleconomieplatform Hoplr, waarin buurtgenoten elkaar kunnen vinden met informatie, producten en buurtevenementen heeft gisteren via Twitter gemeld dat er inmiddels ruim 8.000 Nederlandse Hoplr gebruikers zijn.

Hoplr stelt je in staat deel uit te maken van een community op basis van je woonplaats. Het ecologische sociale netwerk wil lokale organisaties met elkaar verbinden en mensen op plaatselijk niveau met elkaar kennis leren maken. Het draait dus vooral om sociale cohesie dat nuttig kan zijn in deze online tijden, aldus Hoplr.

Er zijn drie manier om met je buren in contact te treden. Shouts, zoekertjes en evenementen. Daarnaast kunnen bedrijven ook reclame maken.

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>