Platform Social Business

Accare: E-health ingezet bij 25 procent van de behandelingen

Posted In PSB, Quantified Self & E-health - Door Antal de Waij op donderdag, november 13th, 2014 With No Comments »
Share Button

Schermafbeelding 2014-11-13 om 11.46.47Volgens Accare (gespecialiseerd in kinder- en jeugd-psychiatrie) wordt bij een kwart van de behandelingen inmiddels e-health ingezet. In de meeste voorbeelden gaat het om face-to-face contact, gecombineerd met digitale behandeling. Accare vindt het logisch dat cliënten bepalen waar en wanneer ze hulp willen en dat wij als hulpverleners dit zo goed, snel en goedkoop mogelijk bieden. Aangezien het dossier van de cliënt is, moet die cliënt dat constant kunnen inzien.

Bron

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Tags:

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>