Platform Social Business

Airbnb experimenteert met groepsreizen

Posted In Consumer 2 Consumer & P2P, Platforms & Software & Data, PSB - Door Antal de Waij op donderdag, juni 26th, 2014 With No Comments »
Share Button

citysocializerAirbnb is een samenwerking aangegaan met citysocializer, een platform waarmee je samen met andere mensen in een stad leuke sociale evenementen kunt doen. Het platform Socializer helpt je dus om leuke mensen te onmoeten die ook een leuke tijd willen hebben. De samenwerking wordt nu uitgetest door Airbnb in Londen en is onderdeel van de strategie van Airbnb om ook de markt van accommodaties voor groepsreizen in te nemen. Het idee is dat Airbnb haar hosts vraagt accommodatie ter beschikking te stellen voor iedereen die meegaat op een citysocializer event. Alle reizigers krijgen dan een korting wanneer zij in een Airbnb verblijven. CitySocializer is nu actief in Londen heeft al reizen georganiseerd naar Berlijn, Barcelona, Amsterdam en Kopenhagen. Bron Techcrunch.

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>