Platform Social Business

Airbnb komt met magazine Pineapple

Posted In Deeleconomie, PSB, Social Media & Marketing - Door Antal de Waij op dinsdag, november 18th, 2014 With No Comments »
Share Button

pineapple_cover_winter_2014 (1) (1)Airbnb introduceert vandaag een kwartaaluitgave, genaamd Pineapple. Het wordt officieel ten doop gehouden op de conferentie Airbnb Open. De eerste editie is gedrukt in een oplage van 18.000 exemplaren en wordt gratis verspreid onder verhuurders in drie steden die in het magazine centraal staan. Het gaat om de populaire bestemmingen Seoel, San Francisco en Londen.

In dit magazine staan, opvallend genoeg, geen advertenties. De inhoud richt zich op uitgaanstips, eten, kunst, cultuur en andere toeristische informatie om de Airbnb-gast snel op de hoogte te brengen van de must see’s en do’s. Veel van de verstrekte informatie is afkomstig van verhuurders en huurders zelf. Ook komen beide doelgroepen zelf aan het woord in dit 128 pagina’s dikke wintermagazine.

Bron

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>