Platform Social Business

Airbnb voor Airbnb-aanbieders

Posted In Consumer 2 Consumer & P2P, Deeleconomie, PSB - Door Antal de Waij op vrijdag, januari 2nd, 2015 With No Comments »
Share Button

Schermafbeelding 2015-01-01 om 23.10.22Tja, altijd een lastig probleem. Je hebt je huis verhuurd via Airbnb, maar waar ga je nu zelf slapen? Met het platform canistaywithyouwhileirentmyplaceonairbnb is dat hopelijk verleden tijd. Via deze site kun je nu zelf je slaapplaats bij jou in de buurt regelen, terwijl je geld aan het verdienen bent met je verhuur via Airbnb van je eigen woning.

Het platform richt zich in eerste instantie op bestaande Airbnb-adreshouders, die elkaar kunnen helpen. Er hoeft niet noodzakelijkerwijs te worden betaald voor de overnachting. Je kunt besluiten om elkaar een wederdienst te bewijzen.

Een snelle check leert dat er in Nederland geen uitwijkadressen worden geboden. Wie wordt de eerste?

Eerder verschenen artikelen over Airbnb op PSB.

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>