Platform Social Business

Airbnb werkt samen met T-Mobile

Share Button

Airbnb Said to Be Raising Funding At $10 Billion ValuationDoor middel van een pan-Europees partnerovereenkomst gaan Airbnb en T-Mobile samenwerken door de Airbnb software voor te installeren op alle Androïd toestellen. Wanneer je gebruik maakt van die optie  je te registreren via deze voorgeïnstalleerde software dan ontvang je als klant een voucher van dertig Euro. De overeenkomst geldt voor 13 landen waaronder Nederland.

“Airbnb is een pioneer en wijst de weg in de deeleconomie. Het concept weerspiegeld perfect onze merkbelofte “het leven is om te delen” zegt Niek-Jan van Damme, Board Member van Deutsche Telekom en verantwoordelijk voor innovatie.  “Door onze partnerschap kunnen we klanten een voordeel bieden door middel van een voucher van 30”

“We zijn blij met een sterke partner als Deutche Tecom” zegt Christopher Cederskog, Regional Manager Germany, Austria, Switzerland and Southeast Europe at Airbnb. “Deze samenwerking geeft ons de gelegenheid via mobiel nieuwe gebruikers te werven in heel Europa”

De Airbnb app wordt vanaf deze lente voorgeïnstalleerd in Albanië, Oostenrijk, Kroatië, Tsjechische Republiek, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Macedonië, Montenegro, Nederland, Polen, Roemenië en Slowakije.

 

Bron: Telekom.com [vertaald]

 

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>