Platform Social Business

Autodeelbedrijf ParkFlyRent lanceert verzekeringspolis

Share Button

parkflyrentmoneywindscreenwiper7ParkFlyRent is de in 2013 opgerichte, succesvolle start-up die reizigers een gratis parkeerplek biedt bij Schiphol en hun auto verhuurt tijdens hun vliegreis. De opbrengst van de verhuur wordt vervolgens gedeeld met de eigenaar van de auto.All-risk verzekering

Via tussenpersoon Inseur is ParkFlyRent nu verzekerd via Bovemij. Een woordvoerder meldde: “Toen ParkFlyRent ons vertelde over hun product werden wij gelijk enthousiast. De explosief groeiende deeleconomie heeft unieke uitdagingen die creativiteit en snelheid van handelen vereisen. Bovemij bleek bereid de ParkFlyRent polis te onderschrijven. De polis is een all-risk verzekering die op de auto wordt afgesloten tijdens verhuur en zo de eigenaar beschermt tegen onderverzekering en verlies van schadevrije jaren.”

Verzekering goed voor vertrouwen

ParkFlyRent oprichter Niels de Greef vertelt: “Uit frustatie met het dure parkeren bij vliegvelden is het idee voor ParkFlyRent voortgekomen. Wij zijn onderdeel van de deeleconomie, ook wel de vertrouwenseconomie genoemd. Vertrouwen alleen is natuurlijk niet genoeg als het gaat om een waardevol bezit als een auto. Vandaar het belang van de ParkFlyRent Bovemij polis, die standaard op onze kosten wordt afgesloten tijdens de verhuur. Tegelijkertijd zijn we ook lid van BOVAG geworden, wat onze klanten nog meer zekerheid biedt.”

Over ParkFlyRent

Dit deeleconomie platform is winnaar van de ANWB Duurzame Mobiliteitsprijs, de Junior Mercator Award van de Radboud Universiteit en de Connekt Affiliation Pitches, alsmede finalist van New Venture, Accenture Innovation Award, Shell LiveWIRE en de Digital Disruptor Award van het World Economic Forum. ParkFlyRent heeft een slimme aanpak om de autoverhuurmarkt open te breken. Sinds maart 2014 is de eerste vestiging open bij Schiphol, wat de start vormt van een missie: om in 2020 Europees marktleider te zijn in autodelen bij vliegvelden en zo de productie van duizenden huurauto’s te voorkomen.

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>