Platform Social Business

Beam Messenger toont real time wat gesprekspartner typt

Posted In Platforms & Software & Data, PSB - Door Redactie op dinsdag, november 18th, 2014 With No Comments »
Share Button

20141113 Beam MessangerEen Canadese startup heeft een nieuwe berichtenapp uitgebracht die gebruikers laat zien wat de gesprekspartner aan het typen is. Beam Messenger staat sinds begin deze maand in Google Play voor Android-toestellen. Binnenkort wordt een iOS-versie verwacht.

Real time
De app biedt soortgelijke functionaliteit als bijvoorbeeld Whatsapp en Facebook Messenger, maar Beam toont real time wat er getypt wordt door de gesprekspartner. Daardoor is het volgens de makers mogelijk om direct te reageren in het midden van een verhaal en hoef je niet te wachten met lezen tot de verzender klaar is met typen. Ook is het mogelijk het laatst verstuurde bericht te verwijderen. De tekst verdwijnt dan ook van de telefoon van de ontvanger.

Net een echt gesprek
Volgens Beam Propulsion Lab, dat in januari 2014 werd opgericht, is het chatgesprek door de real time leesfunctie meer vergelijkbaar met een echt gesprek.  “Je verliest anderen snel bij het typen van lange berichten. Met Beam voel je je dichtbij en verbonden.”

Beam Messenger is momenteel niet beschikbaar in Nederland omdat de app zich nog in een testfase bevindt. Wanneer dat wel gebeurt is niet duidelijk.

Bron

About Redactie

About -

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>