Platform Social Business

BitLock – fietsslot 2.0

Posted In Internet of Things & Wearables, PSB - Door Antal de Waij op maandag, december 8th, 2014 With No Comments »
Share Button

BitLock brengt het op slot zetten van je fiets naar de 21e eeuw. Bij het -op het oog gewone- beugelslot hoort een app die contact legt met je slot. Het slot gaat open wanneer jij met je smartphone aan komt lopen. Verder groot voordeel is dat BitLock registreert waar je fiets staat, dus je hoeft er minder naar te zoeken.

bitlock_closeup

BitLock registreert je routes en afgelegde kilometers en maakt de statistieken via de app beschikbaar.

Ook is het mogelijk anderen toegang te geven tot jouw slot via de app. Deze inner circle kan zien waar de fiets staat en afstemmen met jou als eigenaar of ze de fiets mogen lenen. Via de app kan je toegang tot het slot verlenen.

BitLock is verkrijgbaar in een paar kekke kleuren en kost $ 119,-.

Bron

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Tags:

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>