Platform Social Business

Bloggers gezocht voor Platform Social Business!

Posted In PSB, Social Media & Marketing - Door Antal de Waij op zondag, mei 4th, 2014 With No Comments »
Share Button

PSB_label_logo_los_collaboration_300pxHeb jij in je werk te maken met ‘social business’? en wil je het beste eruit halen? Meld je dan bij ons aan als blogger. Deze website wordt het platform bestemd voor alle vormen van social business zoals crowdsourcing, de deeleconomie, community management, webcare, crowdfunding, peer2peer, connected consumers, influencial outreach, quantified self, big data etc. Heb jij een bijzondere case of weet jij hoe je het social business naar een hoger plan kunt tillen? Heb je tips over the next step in innovatie? Ben je een startup? Je kunt je boodschap op dit platform kwijt.  Meld je dan aan als blogger via socialbusinessnederland [at] gmail [punt] com en we nemen contact met je op.

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.