Platform Social Business

BREAKING: Airbnb biedt nu ook last minutes aan

Posted In Deeleconomie, Platforms & Software & Data, PSB - Door Antal de Waij op dinsdag, mei 13th, 2014 With No Comments »
Share Button

Mensen die met Airbnb reizen zoeken steeds de gelegenheid om spontaan ergens heen te gaan voor vandaag of morgen. Zojuist heef Airbnb aangekondigd op haar blog dat deze spontaniteit vanaf vandaag door Airbnb wordt gefaciliteerd. Vanaf vandaag (13 mei 2014) rolt een nieuwe dienst uitgerold waarmee je direct een locatie kunt boeken, te beginnen in San Francisco en Los Angeles. Airbnb belooft dat deze dienst snel naar meer steden zal worden uitgerold.

In de mobiele app van Airbnb wordt, binnen de zoekpagina en de ontdek-feed (discover), benadrukt (highlight) welke locaties per direct beschikbaar zijn . Wanneer er geen locaties beschikbaar zijn geeft de app aan dat het gebied waarin je zoekt is uitverkocht.

Erg handig wanneer je reisplannen plotseling zijn gewijzigd.

Inspirerende locaties

Naast direct beschikbare locaties komt er nog een functionaliteit, Weekend Getaways, bij. Deze functie legt de nadruk op locaties die mooi en inspirerend zijn maar te boeken volgens de traditionele methode. Hiermee ontdek je via de app inspirerende en avontuurlijke bestemmingen.

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.