Platform Social Business

Burger King fastfood thuisbezorgd

Posted In PSB, Social Commerce - Door Antal de Waij op maandag, februari 23rd, 2015 With No Comments »
Share Button

BurgerKing-DeliveryIn Engeland experimenteert fastfoodketen Burger King via een nieuwe website met een bezorgservice. Bestellen kan zowel via internet als telefonsich. De dienst wordt geteste in een klein geografisch gebied namelijk in Romford, Truro, Hornchurch, Skegness, Hull, Northampton, Hayes, and Gants Hill. Burger King heeft in enkele andere landen als bezorgdiensten opgezet in concurrentie met bedrijven als Just Eat.

De meeste gerechten van het standaard Burger King menu kun je bestellen zoals kindermenu en hamburgers. Daarnaast heeft Burger King drie exclusieve combo deals ontwikkelt alleen voor klanten die laten thuisbezorgen.

Matthew Bresnahan, marketing directeur van Burger King’s in Noord Europa bevestigd dat Burger King is gecommitteerd om de beste smaak tegen betaalbare prijzen af te leveren bij klanten. Bij navraag bij Burger King in Nederland of er plannen zijn voor een Nederlandse bezorgservice hebben we nog geen antwoord ontvangen ten tijde van publicatie van dit bericht.

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>