Platform Social Business

Burgerinitiatief in Oxford vecht tegen overstroming

Share Button

Met behulp sensoren houden burgers in Oxford het waterpeil nauwlettend in de gaten. . Het initiatief is gestard door Ben Ward  een netwerkspecialist die actief is met Internet of Things. De sensoren baseren hun informatie op het grondwaterpeil, de hoogte van het rivierwater en de locale kennis van mensen in de buurt. Ben roept mensen of een speciaal daarvoor in het leven geroepen website op om mee te doen.

 

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.