Platform Social Business

Carpooling.com & Uber vormen opnieuw partnership

Posted In Deeleconomie, Platforms & Software & Data, PSB - Door Antal de Waij op vrijdag, januari 16th, 2015 With No Comments »
Share Button

carpoolingOnlangs hebben Carpooling.com en Uber een samenwerkingsverband gesloten. Passagiers kunnen via Uber naar de startplaats van hun carpoolplaats gebracht worden. Andersom kan ook; aan het einde van je carpoolrit kun je worden opgehaald door Uber. Dat kan allemaal geregeld worden door gebruik te maken van de Carpooling App.

Nu, een maand later, wordt de samenwerking uitgebreid naar Duitsland. Niet zo gek, want Carpooling.com is oorspronkelijk een Duitse organisatie. Hiermee hebben zowel Uber als Carpooling.com gemakkelijk toegang tot elkaars diensten. De lange ritten blijven geleverd worden door Carpooling.com, terwijl Uber via de het systeem van Carpooling meer meters op de meter krijgt.

 

 

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>