Platform Social Business

Cloudyourcar: fleetmanagement voor MKB bedrijven

Posted In Internet of Things & Wearables, PSB - Door Antal de Waij op vrijdag, november 7th, 2014 With No Comments »
Share Button

Cloud your CarVeel bedrijven hebben niet de mogelijkheid om alle auto’s die ze op de weg hebben goed te monitoren door middel van een fleet management systeem. Met Cloud Your Car is fleetmanagement niet alleen maar bereikbaar voor grote ondernemingen. Het werkt via een AutoBeacon met een ingebouwde 2G GSM verbinding onderhoud met het KPN netwerk. Plug een AutoBeacon in de auto en hou de ritten bij, monitor de auto en analyseer de rijdgewoonten van je medewerkers. 

Cloud Your Car is te vinden op Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>