Platform Social Business

Crowdfunding – Niwa, hightech groenten telen in je woonkamer

Posted In Crowdfunding &-sourcing, PSB, Social Media & Marketing - Door Antal de Waij op woensdag, mei 21st, 2014 With No Comments »
Share Button

Crowdfunding is niet meer weg te denken als financieel instrument in de digitale wereld.

Dit initiatief verdient aandacht en attentie, gewoon omdat het uitsteekt boven de massa van onhaalbare, onzinnige en overbodige projecten waarvoor zoal geld wordt gevraagd aan de crowd.

Niwa

box

We groeien als samenleving meer en meer toe naar een situatie waarin we zelfvoorzienend worden. Dat zie je bij energievoorziening, maar dat gebeurt ook voor wat betreft ons voedsel. Niwa is een high-end groentekas die je thuis kunt neerzetten (tuin niet nodig) en die voor jou je groenten teelt. De nieuwste kastechnologie met bijbehorend hoog rendement voor jou beschikbaar in je huiskamer. Vanzelfsprekend wordt je microkas via een app aangestuurd en gemonitored. De app geeft je inzicht in de productie en het rendement van je kas en geeft aan wat je moet doen om dat verder te optimaliseren (teeltkennis niet nodig).

Jurriaan Schokker

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>