Platform Social Business

Crowdfunfing – Syrmo, een flightcontroller voor je skateboard

Posted In Social Media & Marketing - Door Antal de Waij op donderdag, mei 22nd, 2014 With No Comments »
Share Button

e71c5e1cb4a9fd65e7577ba3e081ebb2_large

Zie Syrmo als een flightcontroller voor je skateboard. De sensoren onderaan je skateboard zorgen ervoor dat je inzicht krijgt en houdt van waar je je bevindt, wat je snelheid is en de afgelegde afstand. Dat is niet zo wereldschokkend.

Het wordt veel leuker doordat Syrmo ook vastlegt welke truuks je met je skateboard uithaalt. De sensor legt immers je beweging vast. Hierdoor genereert de app een filmpje van de door jou uitgevoerde stunts.

Nu kan je bijhouden wat voor stunts jij allemaal uithaalt met je skateboard, op welk parcours je dat hebt gedaan en wanneer. Al deze informatie is social deelbaar met je vrienden.

Inschrijving staat nog open!

Jurriaan Schokker

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>