Platform Social Business

Cuff neemt wearables naar het volgende niveau

Posted In Internet of Things & Wearables, PSB - Door Antal de Waij op vrijdag, januari 9th, 2015 With No Comments »
Share Button

Ik vertel weinig nieuws wanneer ik zeg dat veel wearables niet echt getuigen van goede smaak. Zelfs Apple is actief op zoek naar mogelijkheden in de vormgeving van haar Apple Watch zodat deze voor meer mensen draagbaar wordt. Felle kleuren die niet bij je kleding passen, grote opzichte horloges die eerder op mini iPhones lijken dan op horloges. En dan nog de vraag, draag je het naast je horloge?

Ok, het zijn dan wellicht #firstworldproblems, maar toch…Het oog wil ook wat en nu is er Cuff. Op 6 januari haald Cuff maar liefst vijf miljoen dollar op aan Venture Capital.

Cuff maakt wearable juwelen die er mooi uit zien en zorgt ervoor dat het ‘smart’ deel uitwisselbaar is met diverse acsesoires. Hieronder een filmpje dat eea toelicht.

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>