Platform Social Business

[Curated] 6 Artikelen over digitale businessmodellen

Posted In Deeleconomie, PSB, Social Enterprise & Collaboration - Door Antal de Waij op maandag, februari 16th, 2015 With No Comments »
Share Button

Digitale transformatie is de top prioriteit van veel (grote) organisaties. Bedrijven zoeken naar mogelijkheden om hun producten en dienstenpakket te veranderen en velen zelfs hun business model. De kans is groot dat de onderneming van de toekomst meerdere geldstromen kent binnen het domein waarin ze actief zijn. Soms moet je letterlijk je business opnieuw uitvinden. Daarom hier wat artikelen om die je helpen je thuis te voelen in digitale business modellen:

The disruption of digital business models. [Computerworld.com]

3 Questions to get more out of your company data  [Harvard Business Review]

16 businessmodellen in de deeleconomie [Platform Social Business]

The best business models put evolution before revolution [Harvard Business Review]

A Call for a big businsess model cleanup [Mondaynote.com]

Hack my business model [Capgemini]

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>