Platform Social Business

De iSwimband: het eerste draagbare alarm voor waterveiligheid

Posted In Internet of Things & Wearables, PSB - Door Antal de Waij op donderdag, juli 10th, 2014 With No Comments »
Share Button

iswimband-2-webDeze draagbare sensor stuurt een alarm als deze gedurende een zelf in te stellen tijd onder water gedompeld is. Te gebruiken voor kinderen die nog niet kunnen zwemmen (direct alarm bij contact met water) of door watersporters (na zelf in te stellen interval). Het alarm kan worden doorgestuurd naar een iPhone of iPpad.

Bron

 

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>