Platform Social Business

De trossen zijn los bij Barqo

Posted In Deeleconomie, PSB - Door Antal de Waij op vrijdag, augustus 29th, 2014 With No Comments »
Share Button

barqo oprichtersGisteren vierde bootjes deelplatform Barqo een feestje en wij waren erbij! En natuurlijk gingen we varen, onder het toeziend oog van een Waternet boot. Onlangs verbood deze toezichthouder het deeleconomie initiatief en stuurde Barqo een brief ┬ámet een verzoek om niet te starten, nog voordat de website gelanceerd was. Barqo reageerde via Quotenet op het verouderde beleid van Waternet door te stellen bootverhuurders vrijwel anoniem zijn maar verklaarde aan Platform Social Business dat Barqo meer is dan een deelplatform voor Amsterdamse grachten. “Barqo is eigenlijk voor heel Nederland en zelfs de hele wereld terwijl Waternet alleen maar toezicht houdt cq. beleid toepast op de Amsterdamse wateren. We staan open voor een gesprek met Waternet”.

 

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>