Platform Social Business

Deeleconomie start-up OpusFlex.com in top 10 New Venture

Posted In Deeleconomie, Platforms & Software & Data, PSB - Door Antal de Waij op vrijdag, februari 27th, 2015 With No Comments »
Share Button

OPUSFLEX_logo_los_def_sloganHet deeleconomie initiatief OpusFlex.com dat van elke bedrijf een uitzendbureau wil maken is door New Venture uitgeroepen tot één van 10 Nederlands beste initiatieven. Op 12 maart bepaalt een jury aan de hand van live pitches wie de 5 winnaars zijn die aanmoedigingsprijs van duizend euro in de wacht kunnen slepen. Hier vast een voorproefje:

Voor deze ronde (2) dienen alle deelnemers een haalbaarheidsstudie te doen die wordt beoordeeld op 7 punten:

1. Samenvatting (+/- 1 A4).

2. Beschrijving van het product, de dienst of de technologie

3. Marketing (klanten en concurrentie)

4. Intellectueel Eigendom

5. Leveranciers, partners en team

6. Realisatie van de start

7. Investeringsbehoefte

New Venture is een stichting die door het Ministerie van Economische Zaken en adviesbureau McKinsey & Company is opgericht om innovatief ondernemerschap in Nederland te stimuleren. Zij helpen start-ups met advies en ondersteunen hen daar waar nodig.

Disclaimer: de auteur van dit artikel is initiatiefnemer van OpusFlex.com én Platformsocialbusiness.nl

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>