Platform Social Business

E-health App DayBook wint European best practice innovatieprijs

Posted In PSB, Quantified Self & E-health - Door Antal de Waij op vrijdag, november 21st, 2014 With No Comments »
Share Button

De app DayBook heeft op 7 november 2014 de ‘European best practice innovatieprijs’ gewonnen. Mat DayBook leg je zelf vast wat je op een dag doet en welke invloed medicatie, ervaringen en activiteiten hebben op je stemming. Binnen de app bepaal je met wie je deze informatie deelt, zoals familie en/of behandelend arts. Daarmee geef je jezelf en je behandelend arts inzicht in het effect van de behandeling en opent het de mogelijkheid tot zelfmanagement. Daarmee kan de behandeling veel efficiënter en effectiever verlopen.

DayBook is uniek omdat het volledig gemaakt is vanuit het perspectief van de gebruiker en niet vanuit het perspectief van een behandelaar of softwareleverancier.

De app is verkrijgbaar in de Appstore.

Bron

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>