Platform Social Business

Eten bij een thuischef met EatWith

Posted In Consumer 2 Consumer & P2P, Platforms & Software & Data, PSB - Door Antal de Waij op donderdag, januari 1st, 2015 With No Comments »
Share Button

Schermafbeelding 2014-12-31 om 15.43.44Geen zin om te koken? Een restaurantje is natuurlijk een optie. Maar je hebt er nu een nieuwe mogelijkheid bij met EatWith. Daarmee zoek je op locatie een aantrekkelijke maaltijd uit bij iemand thuis. Je betaalt mee aan de maaltijd.

Ook in Amsterdam zijn er diverse mogelijkheden om uit eten te gaan en te worden bediend door enthousiaste thuiskoks. Daar zitten amateurs bij en culinaire sterren. De site laat er zich op voorstaan dat zij slechts 4% van de aangemelde koks accepteren. Er is dus sprake van een selectie aan de poort.

De gasten kunnen de koks zelf beoordelen, zodat met het vorderen van de tijd een goed beeld ontstaat van de geboden kwaliteit.

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Tags:

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>