Platform Social Business

EU lanceert European Digital Forum voor Europese webondernemers

Posted In PSB - Door Antal de Waij op vrijdag, juni 20th, 2014 With No Comments »
Share Button

Neelie Kroes European Digital ForumZojuist heeft Neelie Kroes samen met de President van de Europees Commissie, José Manual Barosso, het europeandigitalforum.eu gelanceerd. Het European Digital Forum is een denktank van de Lisbon Council die samenwerkt met Startup Europe Partnership en de Europese Commissie. Het is bedoeld om aandacht te schenken zodat digitale ondernemers een voortrekkersrol kunnen nemen om de Europese digitale economie te stimuleren. Het heeft de ambitie om een leidende rol te gaan spelen, als denktank, die gaat over beield voor de digitale economie en digitaal ondernemerschap. Het ontwikkelen van business modellen en het doorvoeren van verandering op beleidsniveau staat hiermee weer een beetje beter op de agenda.

De volgende personen hebben zitting in de denktank:

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>