Platform Social Business

Exclusieve kleding wordt deelbaar: Rewear

Posted In Consumer 2 Consumer & P2P, Deeleconomie, PSB - Door Antal de Waij op vrijdag, augustus 29th, 2014 With No Comments »
Share Button

rewearDe officiële launch voor het brede publiek is op 2 oktober aanstaande, maar vandaag wordt rewear.io (leuke url!) gelanceerd. Rewear belooft een exclusieve online community te worden voor mensen die continue op zoek zijn naar iets exclusiefs om aan te doen. Denk daarbij aan een mooie jas of een avondjurk voor een speciale gelegenheid. Maar een exclusieve designertas, dat kan ook. Maandelijks kies je een ‘box’ gevuld met designer fashion items, die jij zou willen dragen. Tegelijkertijd bied jij ook een box aan op het persoonlijke profiel dat je hebt aangemaakt op de website. Je ontvangt maandelijks een bericht met waar je je box naartoe moet sturen en dat je een nieuwe box van iemand anders ontvangt. Op deze manier ontdek je nieuwe fashion items! Hier een filmpje dat het allemaal uitlegt.

Nieuw mode ontwerp talent: Rewear ondersteunt ook jonge mode-ontwerpers, die graag willen doorbreken, door een specifieke pagina voor designers op het platform aan te bieden. Je kunt de verhalen van deze jonge ontwerpers er volgen.

e

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>