Platform Social Business

Facebook werkt aan zakelijk netwerk

Posted In Communitymanagement, Platforms & Software & Data, PSB - Door Antal de Waij op maandag, november 17th, 2014 With No Comments »
Share Button

149400453Facebook werkt volgens anonieme bronnen in stilte aan een nieuw platform om ook de werkende community te bedienen. Dit platform moet het mogelijk maken om te chatten met collega’s, een zakelijk netwerk aan te leggen en bij te houden en gezamenlijk in the cloud te werken aan documenten.¬†Daarmee gaat Facebook de concurrentie aan met LinkedIn, Google docs, Microsoft Office en G+.

Facebook komt wat aan de late kant met dit initiatief, maar zal bij introductie veel baat hebben bij de ruim 1 miljard particuliere accounts om de slag te maken naar een zakelijk netwerk.

Facebook ontkent noch bevestigd of zij hier daadwerkelijk mee bezig is.

Bron

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>