Platform Social Business

Flic is een wireless drukknop en multi-inzetbaar

Posted In Crowdfunding &-sourcing, Internet of Things & Wearables, PSB - Door Antal de Waij op woensdag, november 19th, 2014 With No Comments »
Share Button


Deze start-up is ruim 40% overtekent op Indiegogo. Het idee is even simpel als briljant: een fysieke drukknop legt draadloos contact met je smartphone en is programmeerbaar. In je huis, op je kleding, in je auto, waar je gaat of staat kun je met een set van deze knoppen speciale functies ontsluiten op je smartphone. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een panic-button op de fiets, route-begeleiding in de auto, muziek afspelen op je stereo-installatie, alle lichten aan als je thuis komt, etc. Een Flic kost US$ 29,- maar een set van 6 mag voor US$ 99 weg.

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>