Platform Social Business

Hobbychefs delen hun kookkunsten via AirDnD.nl

Posted In Consumer 2 Consumer & P2P, Deeleconomie, PSB - Door Antal de Waij op maandag, augustus 17th, 2015 With No Comments »
Share Button

Home cookingNa Airbnb bestaat er nu ook AirDnD.nl (Air Drink ’n Dine). Met deze website kan iedereen binnenkort een huiskamerrestaurant zoeken, boeken, betalen en beoordelen. Hobbychefs die hun huiskamer willen openstellen voor gasten kunnen zich vanaf nu aanmelden op AirDnD.nl.

Op zoek naar de beste hobbychefs

AirDnD.nl maakt de passie en culinaire kunsten van hobbychefs toegankelijk voor iedereen die graag goed, gezellig en gastvrij uit eten gaat. Daarom is AirDnD.nl op zoek naar gepassioneerde hobbychefs die hun kookkunsten willen delen in hun eigen huis.

Culinaire deeleconomie

AirDnD past helemaal in de deeleconomie en sluit aan bij andere deel-initiatieven zoals Airbnb (kamerhuur), Thuisafgehaald (afhaalmaaltijden) en SnappCar (autohuur). Inmiddels zijn er al ruim 150 hobbychefs aangesloten bij het platform. Rob Lagendijk, CEO en mede-oprichter AirDnD.nl: “drinken en dineren in de huiskamer van een hobbychef is een bijzondere ervaring, omdat je bij iemand thuis meemaakt met hoeveel liefde en enthousiasme de heerlijkste gerechten worden gemaakt. Met AirDnD.nl hopen we een groot publiek kennis te laten maken met huiskamerrestaurants en zo Nederland gastvrijer, gezelliger en culinairder te maken.”

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>