Platform Social Business

Hoezo kansspelwet? Social betting heeft de toekomst!

Posted In Crowdfunding &-sourcing, PSB, Social Media & Marketing - Door Antal de Waij op donderdag, juni 5th, 2014 With No Comments »
Share Button

‘Social Betwork’ Bets of Mates maakt zijn opwachting.

02C20455

Binnen 5 dagen na opening van inschrijving is ruim 10% van het benodigde startkapitaal gerealiseerd. De markt voor social betting wordt geschat op US $ 7 miljard. Vanwege de bekende voorliefde van de Britten om op alles te wedden wat los en vast zit, focust dit platform in eerste instantie op de Britse markt.

Met Bets of Mates kan je weddenschappen afsluiten en aangaan met je sociale netwerk. Met wie je wedt wordt is dus misschien wel net zo belangrijk als om wat je wedt. De algemene verwachting is dat toevoeging van dit sociale element aan een anonieme  bezigheid als wedden, voor extra omzet zal zorgen.

De doelgroep bestaat voornamelijk uit mannen in de leeftijdscategorie 18 – 45 jaar met een flinke interesse in sporten als golf, paardenrennen en cricket. Dus voor het aanstaande WK voetbal in Brazilië is het wat te vroeg.

Een bijkomend voordeel van social betting, is dat de gokker hiermee enigszins uit de anonimiteit treedt waarmee het gokproces transparanter wordt. Mogelijk verkleint hiermee het gevaar van matchfixing.

Bron

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>