Platform Social Business

Hubly – koppelt creatieve zzp-ers aan opdrachtgevers

Posted In Crowdfunding &-sourcing, Platforms & Software & Data, PSB - Door Antal de Waij op donderdag, juli 24th, 2014 With No Comments »
Share Button

hubly_logo_750-550x222Hubly wil het grote zzp-arsenaal aan creatieve kracht ontsluiten voor de zakelijke opdrachtgever. Langzaam maar zeker stijgt het aantal zzp-ers in Nederland; nu al geschat op ca. 1 miljoen. De vraag is hoe dit potentieel ten volle te benutten voor de opdrachtgever. Hubly probeert dit zo goed mogelijk in te vullen voor de branche design, creatie en vormgeving.

Hubly.nl (nu nog in Bèta) wil de digitale marktplaats voor content en design worden en biedt opdrachtgevers de mogelijkheid opdrachten te plaatsen op het gebied van tekst, design, foto en video.

Het bijeenbrengen van vraag en aanbod is op zich niets nieuws. Aardige toevoeging van Hubly is een pitch-functionaliteit waarbij freelancers spontaan hun content-ideeën bij opdrachtgevers kunnen pitchen, mits het bedrijf daar voor openstaat. Hiermee worden nieuwe ideeën via crowdsourcing gegenereerd en stelt het de echt creatieven in staat boven de rest uit te steken.

Hubly is een initiatief van Sanoma.

Bron

 

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>