Platform Social Business

IKEA wordt hotel via Airbnb

Posted In Deeleconomie, PSB, Social Commerce, Social Media & Marketing - Door Antal de Waij op vrijdag, augustus 22nd, 2014 With No Comments »
Share Button

ikea1Heb je er ooit wel eens van gedroomd om een nacht door te brengen in een winkel, zoals die reclame van de MediaMarkt? Vanaf 31 augustus is het mogelijk om in een IKEA winkel te overnachten, wanneer je boekt via Airbnb. Het gaat om echte short-stay rental. Je mag maar één nachtje blijven, maar toch wel een heel leuk initiatief.

Het past helemaal in het merkbeeld dat Airbnb van zichzelf neerzet. Deze ervaring is natuurlijk spannend voor elke gast. Grappig dat in de kleine lettertjes wordt vermeld dat je, wanneer je gast wordt bij IKEA, je jezelf onderdeel maakt van een media offensief.

Er zijn drie kamers waaruit je kunt kiezen: Rustiek & Charmant, Stadsleven en Moderne Elegantie en kost je slechts elf Australische Dollars.

Bekijk hier de speciale Australische Airbnb pagina met het IKEA aanbod.

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>