Platform Social Business

Indiegogo gaat verzekering aanbieden voor crowdfunding-projecten

Share Button

10038_b12a80a95b6ef28da5598b02e9168602Via crowdfunding kun je je inkopen op nog te ontwikkelen producten. Maar sommige projecten sterven in schoonheid en zien het levenslicht niet. Dan ben je dus je investering kwijt.

Indiegogo komt nu met een eigen verzekering. Als een product niet binnen drie maanden na de beloofde leverdatum op jouw deurmat ligt, dan krijg je je ingelegde geld terug. Je kiest zelf of je meedoet aan de verzekering.

Bij de stress-armband Olive wordt de verzekering alvast getest. Je kunt voor US $15 een verzekering afsluiten, bovenop de normale investeringsprijs van US $129. Indiegogo onderscheidt zich hiermee van marktleider Kickstarter.

Bron

 

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>