Platform Social Business

Indiegogo nu ook als Android-app

Posted In Crowdfunding &-sourcing, PSB - Door Antal de Waij op woensdag, december 17th, 2014 With No Comments »
Share Button

Indiegogo-780x462Indiegogo maakt nu ook via een Android-app projecten beschikbaar, zodat mensen deze kunnen steunen en volgen.

De app is gratis verkrijgbaar via Google Play. Voor iOS biedt Indiegogo al langer een app aan.

De app maakt het mogelijk projecten te sorteren op verschillende categoriën. Als een project eenmaal wordt gesteund, houdt de app je via updates op de hoogte van ontwikkelingen.

Daarnaast is het mogelijk om crowdfundingprojecten met anderen te delen via de ingebouwde deelfunctie van Android.

Bron

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>