Platform Social Business

Interview met ZipCar en ParkAtMyHouse (video)

Posted In Consumer 2 Consumer & P2P, Deeleconomie, PSB - Door Antal de Waij op vrijdag, juni 20th, 2014 With No Comments »
Share Button

Zipcar’s CEO UK Manager Mark Walker en Park At My House CEO Alex Stephany praten vrijuit op Bloomberg TV over de introductie van en reactie op hun social business modellen in de samenleving.

Schermafbeelding 2014-06-20 om 12.05.39

 

 

 

 

 

Bron

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>