Platform Social Business

Je hotelkamer openen met een app

Posted In Internet of Things & Wearables, PSB - Door Antal de Waij op maandag, november 10th, 2014 With No Comments »
Share Button

404467-smartphonesBij Starwood hotels word het je wel erg gemakkelijk gemaakt een nachtje te blijven slapen. Niet alleen het boeken en betalen van je hotelkamer gaat geheel digitaal, ook toegang tot je geboekte hotelkamer kan je via de app gedaan krijgen. Via een QR-code krijg je toegang tot je kamer waardoor je de receptie van het hotel volledig kunt omzeilen.

Bron

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>