Platform Social Business

Kabelsector maakt zich sterk voor e-Health

Posted In PSB, Social Media & Marketing - Door Antal de Waij op donderdag, juni 19th, 2014 With No Comments »
Share Button

ConnectedHealthChallengeUPC en Ziggo zakelijk organiseren samen met VitaValley de eerste Connected Health Challenge. Vanaf 16 juli a.s. kan iedereen een concept insturen voor connected health via breedbandinternet. Ideeën die nieuw zijn en binnen een jaar grootschalig toepasbaar zouden kunnen zijn, kunnen meedingen naar een geldprijs van 20.000 euro en professionele begeleiding in de uitwerking. De Connected Health Challenge wordt ondersteund door UMC Utrecht en NLkabel.

De brancheorganisatie van kabelbedrijven doet dit om te laten zien dat de kabelinfrastructuur een belangrijke factor is om e-Health in Nederland te laten groeien. Bij Platform Social Business onderschrijven we het idee van een goede infrastructuur maar we moeten natuurlijk ook opmerken dat een mobiele infrastructuur als 4-G natuurlijk ook prima zijn. Het gaat tenslotte om de dienst. al met al een goed initiatief!

Bron: nlkabel.nl

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>