Platform Social Business

Kickstarter gaat samenwerken met the Guardian

Share Button

guardian kickstarterKickstarter heeft op haar blog aangekondigd een speciale categorie in het leven te roepen, namelijk Journalistiek. De wereld van de journalistiek is op z’n zachtst gezegd in beweging en dat maakt het meer en meer belangrijk dat journalisten tools en bronnen kunnen gebruiken die nieuw en innovatief zijn. In de afgelopen jaren hebben honderden journalistiek initiatieven het levenslicht gezien op Kickstarter, van potcast platforms, nieuwe tijdschriftconcepten, photojournalistiek, websites en tools om het leven van journalisten gemakkelijker te maken. Kickstarter verwacht nog veel meer van deze categorie. Daarnaast kondigde Kickstarter een samenwerking met een van ’s werelds meest gerenommeerde journalistiek instituties aan, the Guardian. Deze krant / website zal een speciale Kickstarter pagina lanceren waarop curated content van Kickstarter te zien is van de meest interessante projecten. Caspar Llewellyn Smith, Head of Culture van Guardian News & Media zei ” Bij the Guardian, zijn we enthousiast over de ¬†nieuwe vormen en modellen van de journalistiek en zijn we blij met de focus van Kickstarter op de ontwikkeling van de vrije pers en we zijn dan ook blij dat we ze kunnen helpen door projecten te publiceren waarin waarvan wij denken dat ze het meest interessant zijn”. Interessant is dat the Guardian de curated pagina op de Kickstarter website zal beheren. Bekijk de curated pagina hier.

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>