Platform Social Business

KLM gaat Airbnb-accommodaties aanbieden bij boeken van vluchten

Posted In Platforms & Software & Data, PSB, Social Commerce - Door Antal de Waij op vrijdag, december 12th, 2014 With No Comments »
Share Button
40ab00495006f5e99823ab417f2c12b5KLM-klanten kunnen vanaf nu Airbnb accommodaties direct via de KLM-website vinden. Het actuele Airbnb-aanbod wordt in meer dan 600 wereldwijde bestemmingen opgenomen in KLM’s reisgids. Het aanbieden van accommodatie is een logisch vervolg op het aanbieden van vluchten.
Met de samenwerking versterkt KLM haar activiteiten op het gebied van social media. Daarnaast krijgt het bedrijf ook wat extra omzet uit de boekingen. KLM ontvangt een commissie op elke boeking bij Airbnb via haar website.

 

KLM heeft al jaren een soortgelijke samenwerking met booking.com. Autoverhuur wordt ook al sinds jaren aangeboden als mogelijke boekingsoptie bij het bestellen van vluchten.

Beide bedrijven hebben onlangs al de samenwerking met elkaar opgezocht waarbij je een overnachting in een KLM-vliegtuig kon boeken via Airbnb.

Bron

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Tags: ,

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>