Platform Social Business

Londen omarmt contactloos doneren

Share Button

Penny for LondonHet goede doel Mayor’s Fund for London heeft een initiatief gelanceerd, Penny for London genaamd. Penny for London zorgt ervoor dat je een hele kleine donatie kunt doen om jonge mensen in Londen te helpen telkens wanneer je je contactloze betaalkaart gebruikt bij een aangesloten winkelier.  Je kunt ervoor kiezen om slects 1 penny transactie te doneren en je bent in staat een maandelijkse limiet te stellen zodat je controle houdt over de hoeveelheid pennies die je doneeert. Partijen die meedoen met dit initiatief zijn het openbaar vervoerbedrijf van Londen en Barclaycard, een creditcardmaatschappij. In bijgaande video wordt uitleg gegeven.

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>