Platform Social Business

Met Uber naar de film

Posted In PSB, Social Commerce, Social Media & Marketing - Door Antal de Waij op dinsdag, januari 13th, 2015 With No Comments »
Share Button

kingsmanTaxiapp Uber ontpopt zich steeds meer als een co-marketing bedrijf met leuke product sampling acties. Zojuist heeft Uber samen met filmmaatschappij 20th Century Fox een promotie actie gepland in de Verenigde Staten om gratis ritjes naar de bios te maken.

Beide bedrijven hebben een wedstrijd aangekondigd waarin Uber gebruikers naar de preview van de film Kingsman: The Secret Service kunnen, een maand voordat de film uitkomt voor het grote publiek. Wanneer je de kortinscode “kingsman” invoert in de App maak je kans op een gratis ticket.

Deze actie geld alleen in de USA in ruim 50 steden. Of deze actie in Europa of Nederland navolging krijgt is ten tijde van het schrijven van dit artikel niet bekend.

Bron: Uber

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>