Platform Social Business

NBTC en Airbnb promoten samen Nederland

Posted In PSB, Social Commerce, Social Media & Marketing - Door Antal de Waij op dinsdag, november 25th, 2014 With No Comments »
Share Button

NBTCAirBNB en het NBTC trekken samen op om Nederland als populaire bestemming te promoten onder diverse nationaliteiten. Het gaat in eerste instantie om een online bannercampagne in het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië en Duitsland.

Airbnb voorziet in een nieuwe behoefte, die zich laat omschrijven als Social Travelling, aldus het NBTC. De reiziger van vandaag wil zoveel mogelijk opgaan in de samenleving, ‘leven als een local’. Een locatie van Airbnb maakt dat mogelijk.

Bron

 

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>