Platform Social Business

Netflix zoekt peer-2-peer streamingtechnologie

Posted In Consumer 2 Consumer & P2P, PSB - Door Antal de Waij op maandag, mei 5th, 2014 With No Comments »
Share Button

Om ontwikkelingen nauwlettend te volgen kijk je naar kleine signalen bij bedrijven die er toe doen. Netflix is er zo-eentje. Arstechnica meldt dat in de vacatures op de Amerikaanse Netflix website wordt gezocht naar een senior software engineer die gaat werken aan het Open Connect content distributie netwerk. Voorlopig staat het dus nog in de kinderschoenen maar wie weet. Wat denk jij ervan? Lees originele bericht.

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.