Platform Social Business

Niet jatten maar huren; Cycleswap

Posted In Consumer 2 Consumer & P2P, Deeleconomie, PSB - Door Antal de Waij op woensdag, februari 4th, 2015 With No Comments »
Share Button

LimoBike-Boogie-Bike2Een nieuw deeleconomie platform ziet het levenslicht; Cycleswap. Het platform heeft als doel lokale, Amsterdamse fietseigenaren, toeristen en backpackers die de stad willen ontdekken op een andere manier aan elkaar te koppelen via deze fiets marktplaats. Het is een alternatief voor het huren van een fiets tegen een zeer betaalbare prijs. Wat is een fiets in Amsterdam precies waard? Een sjieke LimoBike waarop je met acht man kunt fietsen huur je voor Euro 25 per dag. Een gewone fiets voor Euro 9 per dag. Zie meer info op deze video…

 

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>