Platform Social Business

Nieuw deelplatform voor recruiters: RecruitiFy

Posted In Platforms & Software & Data, PSB - Door Antal de Waij op woensdag, december 24th, 2014 With No Comments »
Share Button

Schermafbeelding 2014-12-24 om 00.52.05Met RecruitiFy is een nieuw deelplatform in het leven geroepen. Recruiters kunnen kandidaten aanbrengen voor een positie.

Deelnemende recruiters die hun kandidaat niet geplaatst zien, valt toch een portie van de plaatsingsfee te beurt. 14% van het eerste jaarsalaris vormt de commissie, die over de recruiters van de shortlist van kandidaten wordt verdeeld. Daarmee is het systeem ‘winner takes all’ verleden tijd voor deelnemende recruiters.

De kandidaten worden anoniem aangedragen en anonimiteit wordt tot het finale stadium bewaard.

De organisatie die de vacature plaatst, betaalt een kleine fee. Daarvoor wordt de vacature 30 dagen geplaatst en 30 dagen aangehouden om het traject van voorselectie te beslaan.

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>