Platform Social Business

NIEUW: Platform Bannerman: boek een beveiliger

Posted In Deeleconomie, Platforms & Software & Data, PSB - Door Antal de Waij op dinsdag, juni 17th, 2014 With No Comments »
Share Button

En weer ziet een nieuw disruptief platform het levenslicht maar nu in de beveiligingsindustrie, Bannerman. De deeleconomie komt lekker op gang! Deze keer is in de Verenigde Staten een platform gestart waarbij je zelf, rechtstreeks, een beveiligingsbeambte of portier kunt boeken. De mensen die zichzelf aanbieden als beveiliger zijn allemaal gechecked door de autoriteiten (FBI). Het zijn tevens gediplomeerde mensen. Wanneer je een evenement organiseert hou je je meestel niet bezig met alle zaken die een beveiligingsbedrijf op de achtergrond regelt. Bannerman doet dit ook. Zij regelen alles voor een bedrag van $35 per uur die je pas betaald nadat het evenement vlekkeloos is verlopen. Het wordt hiermee eenvoudig mogelijk om snel en flexibel je beveiligingsbeambte te boeken. Dat kan ook last minute, al binnen 30 minuten. Je betaalt gewoon met je creditcard. Wij geloven wel in het concept want het haalt dure overhead van beveiligingsbedrijven uit de markt. Bijnaam: Uber voor portiers?

We vroegen beveiligingsbedrijf Securitas Nederland om een reactie via Twitter, die ontvingen we. Ben je het eens met @Securitas_NL?

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>