Platform Social Business

NIEUW Platform Partyclap: feesten en events crowdfunden

Posted In Crowdfunding &-sourcing, PSB - Door Antal de Waij op dinsdag, mei 27th, 2014 With No Comments »
Share Button

Partyclap.nlMorgen, 28 mei 2014, gaat een nieuw Nederlands crowdfunding initiatief live, Partyclap. het is een platform waarmee je de financiering van evenementen en feesten kunt organiseren. De huidge ‘coming soon’ website beloofd tevens dat je direct kaarten kunt verkopen. We hebben contact gelegd met initiatiefnemer Daniël Kroon voor meer uitgebreide informatie. Wordt vervolgd.

Antal de Waij About Antal de Waij
Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

About - Antal de Waij is 30 jaar B.G. geboren (before google) en is opgerichter van social business bureau, Engagement Media. Hij is werkzaam als adviseur, consultant en docent op het gebied van social media strategie, social business, contentmarketing en ommunitymanagement. Tevens is hij medeoprichter van deeleconomie initiatief OpusFlex.com en publiceert hij regelmatig op diverse blogs.

Plaats een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>